Tuulilasin
VAIHTO helsingissä

Tuulilasin vaihto ei aina ole välttämätöntä, vaan pyrimme aina ensin korjaamaan tuulilasin sen vaihtamisen sijasta. Joskus kuitenkin vaurion tyyppi, koko ja sijainti edellyttävät koko tuulilasin vaihtamista.

Milloin tuulilasi pitäisi vaihtaa ja miksi?

Jos tuulilasin särön koko on pienempi kuin 2€ kolikko, tuulilasi voidaan korjata. Jos särö on tätä suurempi tai tuulilasissa on useita pieniä halkeamia tuulilasi täytyy vaihtaa uuteen. Jos tuulilasissa oleva särö on aivan ikkunan reunassa (alle 3cm päästä ikkunan reunasta) tällöin tuulilasi on myös vaihdettava. Naarmuinen tai hankautunut tuulilasi voi johtaa johtaa katsastuksessa korjauskehoitukseen tai hylkäämiseen.

Tuulilasin vaihto lasivakuutuksesta

Mikäli sinulla on lasivakuutus, vakuutusyhtiösi tavallisesti korvaa tuulilasin vaihtamisen, pois lukien omavastuun. Tuulilasin vaihdattaminen ei yleensä laske bonuksiasi. Veloitamme suoraan vakuutusyhtiötäsi, jolloin sinulle jää maksettavaksi vain omavastuuosuus.

Nykyaikaisen auton tuulilasissa on tunnistimia, lämmityksiä, tutkia ym. jotka kaikki vaikuttuvat tuulilasin vaihdon hintaan. Tästä syystä emme voi pitää autokohtaista tuulilasi hinnastoa. Soittamalle meille 09 512 1010 selvitämme sinulle edullisimman vaihtoehdon. Voit myös varata ajan tuulilasin vaihtoon online varauksella ja asennamme autoosi siihen kuuluvan edullisimman vaihtoehdon.