TUULILASIN KORJAUS JA TUULILASIN VAIHTO

TUULILASIN KORJAUS

Tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto tulee ajankohtaiseksi kun kivi osuu ulompaan lasikerrokseen ja tekee siihen kolon, josta halkeamat lähtevät leviämään. Vaikka PVB-kalvo pitää lasin kasassa, toimenpiteet ovat välttämättömiä, jotta ehkäistään halkeamien leviäminen ja palautetaan näkyvyys ja lujuus. Nykyaikainen tuulilasi on kolmikerroksinen ja se on osa auton tukirakenteita.

Useimmiten tuulilaseihin tulee säröjä kivistä, joita lähellä kulkeva liikenne sinkoaa tieltä. Myös lämpötilan vaihtelut ja teiden kunto saattavat edesauttaa vaurion syntyyn. Mikäli vaurio on hyvin pieni (halkaisijaltaan alle 2 cm) ja tarpeeksi kaukana lasin reunasta, on tuulilasi vielä mahdollista korjata. Kiveniskeymän korjaus on tehtävä viivyttelemättä lian kertymisen ja halkeaman leviämisen estämiseksi. Myös vettä saattaa tunkeutua säröihin tuulilasissa ja jos se pääsee pakkasella jäätymään, särö saattaa levitä ja tuulilasin vaihto voi tulla välttämättömäksi.

Kun tarkistat säännöllisesti tuulilasin mahdollisista halkeamista ja säröistä, huomaat ajoissa vauriot, jotka ovat tarpeeksi pieniä korjattavaksi. Tuulilasin vaihto on kalliimpaa kuin tuulilasin halkeaman korjaus, joka tehdään yleensä ilmaiseksi, jos vakuutus sen kattaa. Kun havaitset ja korjautat halkeaman tuulilasissa ajoissa, säästät samalla rahaa ja parannat tieturvallisuuttasi.

TUULILASIN KORJAUS ILMAISEKSI

 

Korjauta tuulilasin särö tai kiveniskemä nopeasti autolasikorjauksen ammattilaisillamme ennen särön muuttumista halkeamiksi. Me korjaamme säröytyneen tuulilasin ja saamme ajoneuvosi nopeasti tienpäälle.

Autolasituksen ammattilaisemme tarjoavat sekä sekä tuulilasin korjausta että tuulilasin vaihtoa ja neuvovat kumpi on sopivampi vaihtoehto. Tuulilasi korjaus on järkevämpi silloin kuin vaurioitunut alue on halkaisijaltaan korkeintaan 2cm.

Tuulilasin korjaukseen käytetään läpikuultavaa hartsia, joka kovettuessaan ehkäisee särön mahdollista leviämistä ja tekee siitä vaikeamman huomattavan.

Tuulilasin korjauksen voi särön sattuessa usein teettää ILMAISEKSI tuulilasivakuutuksen ehdoilla.

Mikäli havaitset lasissasi särön, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai aja paikan päälle, jolloin työntekijämme arvioivat vaurion vakavuuden ja korjauksen mahdollisuuden. Mikäli korjaus on mahdollista, se hoituu yleensä noin puolessa tunnissa.

*Tuulilasi korjaus on ilmaista, jos asiakkaalla on sen kattava vakuutus yhteistyökumppaneillamm. Lisätietietoja saat vahinkoilmoitus sivulta.

Toimipaikat

KONALA

 • HANKASUONTIE 5
  00390 HELSINKI
 • 09-5121010
 • [email protected]
 • Ma - To 08:00 - 17:00
  Pe 08:00 -16:00

Pasila

 • ASEMAPÄÄLLIKÖNKATU 3
  00520 HELSINKI
 • 09-5121010
 • [email protected]
 • Ma - To 08:00 - 17:00
  Pe 08:00 -16:00

OTA YHTEYTTÄ

 • Y-tunnus 2989994-5
pilkington_logo

© 2019 MIXXED DESIGN